Schemalägga kärleken

Idag fick jag schema för hela sommaren även från Bergners (x-trafik var snabba på den punkten). Så nu är det dax att planera sommaren efter det helt enkelt. Så fort jag har 3 dagar ledigt i följd har jag skrivit med stora bokstäver; GURRA? snett över de tre dagarna i almenackan. I juni kan jag bara åka till G första helgen i juni för då är jag ledig lö och sön, haha. Snurrigt ju! Det kommer bli ett redans pussel för att få till denna sommar. Vi får nog åka till varann lite fast den andre jobbar.

Miss you baby <3

Morgonkaffe

Skriver några rader nu på morgonen. Jag börjar inte förens 11 idag vilket är jätteskönt. Finns inget att se på tv alls. Ska dricka upp mitt kaffe sedan ska jag pallra mig ut i dimman för någon kilometer löpning. Sedan dusch, frukost och jobbet. Vet fortfarande inte vad jag ska göra ikväll... blir nåt hyfsat lugnt iaf för jag jobbar på lör och sön.

Hejsvejs och god morgon :)

Effektiva bruden

Shit!
Helt sjukt mycket saker har jag hunnit med idag.
  • Sovmorgon
  • Springtur
  • Frukost med 2 koppar kaffe
  • Hämtat ut mina glasögon
  • Sopsorterat
  • Rivit ut tapeter och målat element i lägenheten
  • Ätit middag
  • Ridit
Och nu sitter jag här och orkar inte duscha. :P vad ska man göra imorn? Förutom att jobba... ingen fantasi och ingenting. Det är ju faktiskt sista april. Det blir säkert nåt spontant ;) Då blir det roligast.

Undarar när exakt K kommer hem från Thailand. I natt? Får hoppas att ma kan träffa henne :)

Du min vän i livet

Tänk om jag ångrar mig
och sen ångrar mig igen.

En enda sak är givet
Vi är två hjärtan
i samma kropp.
Du min vän i livet.
En enda sak är givet
Du bär min luft
i ditt bröst.


Elsa söta Elsa


Jag lovade ju att ni skulle få se henne :) Så söt så.

5000 kr fattigare och en säng rikare.

Kartläsning är ju min starka sida och jag och G lyckades hitta till Lerviksberget där vi fått hänvisning att det skulle finnas en 120 säng. Blocket e ju bäst alltså! Det var en psykad person med en hoppig hund som mötte oss, men hon var snäll. Jag försökte känna om sängen var skön där mitt bland hennes flyttkartonger, vilket var ganska så svårt, men den var i alla fall mjuk. Fint skick och dessutom sängram och bäddmadrass ovanpå resårmadrassen. Tummen upp för 1000 spänn, eller hur? ;) Blir lite mastigt med 2 90 sängar i en etta, som jag har här nu i Bergvik.

85 000 fördes sedan över från banken till mig och till säljaren av lägenheten för lånet plus en egen insats på 5000 då lägenheten tillslut landade på 90 loppor. Nu har jag nycklarna till lägenheten! Wioho :) Vi börjar väl med att ställa in sängen där imorn. Skojsigt för G som inte sett den än ;)

Imorn äre möte på jobbet där vi ska diskutera arbetssituatonen mm. Spännande.
Alltså, jag tycker det :P

God natt folket.

Födelsedagshelgen

Tjoho!
De va några dagar sen nu men det har vart massor med saker på tapeten så att säga. G kom hit och jag hade min 20-åriga födelsedag. Har fått en symaskin, träningskläder, smycken, pengar, chokladprovning och diverse nödvändigheter inför flytten :) Gs syster med sambo kom hit och bodde här över helgen och vi har hunnit med både skräckfilm, ridning, sovmorgon, Erikshjälpen och festligheter. Gårdagen var askrolig när huset i Bergvik var invarderat av fina vänner, presenter och många många skratt! Idag lirade vi lite frisbeegolf när vi kommit igång igen sådär kring 16-tiden. Nu har de åkt hem till Uppsala igen och jag och G funderar på vad vi ska göra. Kolla film, spela heroes, kanske äta lite?

Ang. träningen så går det himla bra just nu :) Kanske inte nån hårdkörning men jag gör iaf nåt varje dag. Funderar seriöst på att sätta upp en bild av Lina Andersson på spegeln för att peppa mig själv. Min kära vän ska nämligen springa Stockholm marathon och tränar stenhårt, vilket ger utdelning när det gäller benen kan jag lova. Heja Lina! <3

Vi höres :)

Bye bye teen-age

Ett sammanfattande ord för 7 år i ens liv där det garanterat kommer att ha hänt mest saker på kortast tid. Tonåren har kommit till sitt slut. På resan från trettton till nitton har jag hittat egenskaper hos mig själv och landat i vem jag är. Jag har kommit under fund med att man inte håller sig smal per automatik längre och att allt man kunde lassa över på mor och far måste man nu bära på sina egna axlar. När man fyller 18 är man myndig, men jag ser mer 18 och 19-års åldern som 2 år där man får prova på vuxenlivet. Nu är man enligt staten tillräckligt vuxen och mogen för att kommer in genom dörrarna på systembolaget och därför kan klassa sig som en riktig medborgare! Körkortet har vilat i plånboken i 2 år även om varken mormors soptunna, nån annan bil och mammas bil inte är helt buckelfria...

"Det går bara utför". "Nu är det bara 20 år kvar till 40",säger vissa. Och jag kan väl inte direkt säga att jag inte är ung längre. Kära nån! Man är väl "ung" fram till 30? Men det beror alltid på vem man frågar. Om jag skulle varit 13, som det första året i min tonårsperiod, skulle jag säga att 20 var skitgammalt och för att inte tala om 30 då!

Men så länge man tänker mer på framtiden än på det som har varit tycker jag att man ska kalla sig ung! Nu börjar vi på ett nytt kapitel i mitt liv och på min blogg, och hamnar i en ny åldersgrupp hos x-trafik: Ungdom/studerande 20-25 år.

Beautiful life, please keep on rockin'

B-planen

Funkar inte plan A så får man ta till plan B. Tidigare idag fanns det ingen sådan, men då får man se till att tillverka en i all hast. Men det är ju inget som säger att det ska bli nå sämre för det. Nu kör vi hörni! :D

Ledig med stort L

De flesta som bor i Sverige kan nog hålla med mig när jag säger att det har varit en fantastiskt fin dag idag. Man vaknar av solstrålar... okej, nej jag vaknade nog första gången av röster, duschen och slamrande porslin, för det var ju inte ledig för alla andra i min familj idag. Men i alla fall, jag somnade om och vaknade sedan av solen :) Det är så det ska vara hörni!

Så bar det av till Stråtjära efter frukosten för en omgång med Elsa på ridbanan. På vägen dit ser jag en idiot (trodde jag) med stora solbrillor och en stor pang-orange fleecetröja gående efter vägen tillsammans med nån annan. LINA! Galet, haha, för det var hon! Man ser det på gångstilen ;) Snabbt tog jag upp telefonen och avslöjade henne. Det var hon och Jesper som var ute och gick av sig träningsvärken från helgens ridning. De dök upp på stallet när jag precis suttit upp på Elsa och Lina agerade ridlärare. Vi kände oss riktigt nöjda med Elsa båda två. Det börjar hända saker med dendär hästen! Åhh hon är så söt. Måste se till att fota henne nästa gång.

Sedan fick jag suuuper smarrig fisk hemma hos Linas föräldrar och jag försökte övertala hennes pappa att byta bana inom karriären och satsa på matlagning, men jag fick noga förklarat för mig att det var en mycket dum idé..

Satt ute i solen en stund när jag kom hem, men man får passa sig för rynkor! :O
Jobb imorn. Sov gott :)

Kung i gympaskorna

Det börjar dra ihop sig till värme och bara ben. Och från och med nu tänker jag träna/motionera VARJE dag tills snön kommer. Jag tänker bli mitt bästa jag, för det är jag verkligen inte nu efter allt slöande. Det kanske blir slitsamt, men det är ju värt det! Den bästa känslan som finns är att somna nöjd med sig själv. Sommaren, sommaren... längtar inte ni också? :D

Ska man vara kung i klackar och kung vid grillen, måste man vara kung i gympaskorna!
Summer 2010, here I come!

Vilken soppa

Jo, jag tänkte att jag skulle skriva några rader om högskoleprovet. Tänk vad fort man kan förtränga hemska upplevelser :)
Jag var såklart försenad och alla stirrade på mig i klassrumet när jag skulle visa leg och hitta min plats. Självklart har jag klackskor, så man kan inte direkt smyga sig fram. Bara ungt folk (yngre än mig, för jag är ju sååå vuxen och stor menar jag, ha ha...) som pratar mitt i provet, har med sig miniräknare, vet inte vart man ska fylla i vad och blablabla. Koncentration 0,0. Proven var i överlag svåra tycker jag. Jag kryssade mest hit och dit när jag var osäker eller inte hade nån aning eftersom man blev så stressad när tiden bara rann iväg. En fet nacho-tallrik på Tacobaren gjorde mig bara slö i hjärnan, så eftermiddagen var riktigt tung.

Efter provet var jag så slut i huvudet så jag knappt kom ihåg vart jag ställt bilen och hur man hittar till Bergvik. Helt sjukt. Med en poäng på 0,8 får jag nog säga att jag är rätt nöjd eftersom det var första gången jag skrev :)

Hoppas, hoppas: Aldrig mer.

På rosa moln

Nu känns allt så himla lätt. Fyller år om en vecka, jag har fått lägenheten och G kommer upp på onsdag. Jobbet flyter på som en dans av mitt glädjerus och solen skiner för det mesta. :) Jag börjar tänka på sommaren. Denna sommar kommer bli skitbra. Mycket jobb, men den kommer bli wonderful! J flyttar hem med JP, vilket kommer bli jättekul!

Ni som var med och röstade om glasögonen kan jag nu meddela att det vinnande paret är nr 2! Ballt alltså :D

It's mine, it's mine!

Lägenheten är min och jag är lyckligast i världen!
1:a maj flyttar jag till stan. Min fina pärla!

Dethär är slutet på resan och början på en ny, med dej, med dej, med dej. <3

Det är nära nu.....

Vi ropar inte hej, nej det ska jag inte alls göra. Men om jag säger såhär: Lägenheten är min om banken kommer med besked nån gång om lånet. Det är bjudet och klart, alla har gett upp. Jag belv så glad att jag grinade igår! Papprena ska skrivas på imorn, och då kan det inte behöva ta en hel vecka för att ge mig ett besked om lånelöfte! Pappa är medlånetagare, så vad bråkar dom om?

Hoppas hoppas, gode gud!

Kan inte alla bara ge upp!

Budgivningen är igång och jag har lagt ett bud och inte hört nåt mera. Hoppas de ger sej nu, de andra. Har icke fått nåt lånelöfte ännu eftersom de måste utreda massa saker nu när jag har 2 jobb var av ett "bara är extrajobb på timmar" och på det andra jobbet har jag inte varit anställd så länge... Dessutom är det rätt sunkigt på sparkontot efter resan, men hallå?! -jag har ju bara hunnit få EN lön sedan jag kom hem. EN. Jesus, vad begär dom?! Ska in på banken imorrn med lite fler papper.

Men skiter det sig så går mina pärlor till föräldrar in och borgar för mig, så det enda jag hoppas på nu är att lägenheten inte ska gå upp så mycket, helst inget mera alls. Kan dom inte ge upp! Jag slår vad om att jag behöver den bättre.. uhuuu jag får panik. Haft ont i magen hela dagen, jag biter på naglarna och kunde inte somna nån gång igår. PLZ håll tummarna för mig!

Tack sötisar <3

Panik panik

Måste få lånelöfte annars är jag körd, och det kanske jag är i alla fall!! För de e tydligen en massa mera människor som vill ha den där lägenheten.. buhuu.. Skulle bli så ledsen om de va så att nån bjuder supermycke så jag inte kan bjuda över eftersom jag inte kan ta lån på så mycke..

Jag känner redan nu att drömmar går i kras. :(

Lånelöfte, sen kör vi.

Gårdagen var jättemysig tillsammans med Hedberg. I hennes mormors lägenhet slaggade jag på en urskön soffa och gick på visning på förmiddagen tillsammans med min pappa. Så tryggt att ha pappa med sig, han som är snickare i grund och botten. Stor och fin hall, nylagt golv. Ja, jag kan nog inte tänka mig en så mycket bättre etta med kokvrå än den :). Den var finare än hur jag drömt att den såg ut och den låga hyran gör att det känns ännu bättre!
Imorrn ska jag prata med banken och höra vad de säger om bolån och så. Jag tror att det är dax att flytta hörrni ^^.
Men vi ropar inte hej..... ni vet.

Fingers crossed <3

Visning baby

Nu börjar det dra ihop sig till många intressanta saker! :D jag håller på att fylla 20, och med det kommer lite spännande trevligheter som jag inte kan skriva här helt officiellt. Hihi :)
Imorrn ska jag kolla på en lägenhet. *Hoppar och studsar* . Jag återkommer om hur det var och så imorrn! Sedan blir det nog en snabbfika med HR, fast jag undrar vart eftersom det är söndag.. hmf..
Efter det ska jag klippa mig. L kommer hem hit och ska få ordning på min kalufs som ska förvandlas till ett blont mästerverk med lugg. Me like! Våren, here we come!

Ledig annars och det känns väldigt skönt med tanke på vad som väntar. Full rulle blire sedan på jobbet (jobben). Tur att det visar sig på kontot (Nelly-kontot... :D nej nej, farliga tanke).

Nu ska jag åka in till stan för en mysig kväll tillsammans med Hedberg the man <3

Hejdå

Nu somnar jag och är i helvetet imorrn.
Vi hörs när jag är tillbaka! <3

Högskoleprovet, in my ass.

Imorrn är det meningen att jag ska sitta i ett klassrum på min gamla kära skola och skriva det hemska högskoleprovet. Har testat att göra matte och svenskaord och jag känner mej asdeppig över att de e så svårt. Jag e helt körd.

Livet hos Gs föräldrar

Min karl är så söt, för han har så mycket idéer. Målningen här är nu klar och det vart väligt fint tycker jag. Igår var vi och köpte 16m lister som ska sättas upp idag så mycket vi hinner.

Jag joggade den så kallade "Morarundan" som är en populär motionsväg här i Järna. Har ingen aning om hur lång den är.. 6km kanske? Jag har inte sprungit ordentligt sedan vi kom hem från resan (skämmes på mig!) och har rejält med träningsvärk idag, haha. Pinsamt. Vi åkte till intersport igår också och hittade allt möjligt roligt. Jag laddade med lite nya träningskläder och G köpte nya joggingskor. Efter första springturen med de nya skorna kommer Gs löparknä tillbaka och han kommer hem och har skitont. Tusan. Börjar lessna rejält på hans knän...

Måste bara lägga till att vi tittade på Ice-Age när vi åt frukost i morse (10.00 :P) och jag blev påmind om de roliga mattelektionerna i ettan när jag och några till plus Markus Åsberg satt i grupprummet och markus jämt härmade dendär fula sengångaren! "Staackars tigelitigern.." med lesp-ljud. Haha :D

Vitt vitt vitt

Självklart packade jag med mig mina vita tygskor hem till G söder om Sthlm. Det var så självklart att det skulle vara vår, ja nästan sommar här! Men nu när man vaknar och tittar ut snöar det. Det är som att fjällen förföljer mig... :S Vitt överallt. Så mina skor kommer jag ju inte kunna använda här nere. Solbrillorna är ju självklar med dom me! Typiskt.
Istället för att sitta ute med en kopp kaffe i solen får man ägna sig åt andra saker, som att måla lite väggar kanske? Tapeterna här i hallen är gula med blå blommor (fult, om inte alla fattar det :P), så vi, jag och G, kör nu igång med att måla dem vita, ljusa och fina!


Fäst vid dig

Jag drömde om dig inatt, min fina lilla diamant!

Har fått nys om en etta i stan som jag igår fick se bilder på. Jag ska så snart som det bara går dra dit och kolla in lägenheten. Det är en bostadsrätt, men är superbillig och hyran är malöst låg! Gym i källaren och massa andra trevligheter :) Fingers crossed.


Slöarsel

Utvilad och härlig, men seg i hjärnan.
Känns som att jag inte har koll på nånting. Min hjärnkapacitet har gått ner på sparlåga eftersom man inte måste tänka så mycket i fjällen. Vah..? Äh.. Ni hör ju!

På jobbet hur som helst 13-22. Hej.

Home Sweet Home

Det var fjällen det, och nu FÅR man äta massvis med godis (som om jag inte redan gjort det en hel vecka). Halvbra väder med helbra mat och sällskap! Gs föräldrars stuga ligger alldeles vid bergsfoten så när man ska gå på tur så äre bara att ta på sig skidorna och starta färden bakom huset. Sååå fint med alla vita vyer. Skönt med tid för avkoppling och inget smink, och mycket härlig kvalitetstid med min kära. <3

Tog tåget från Östersund till Bollnäs i eftermiddag och där stod min kära mor och väntade på mig.
En glad överraskning fick jag när skorna från Nelly som jag bytte storlek på hade kommit och jag sitter i detta nu med dem på mig. (De där ljusbruna med fransar, se nedan.) Nu väntar jobb imorrn och på söndag.

Dax för dusch nu för jag har inte duschat på en vecka! haha ingrott härligt svett. Tjiho!

RSS 2.0