Syjunta

Måste bege mig hem från Bergvik snart för att förbereda inför nästa helg. J har storfest med Disneymaskerad. G ska vara Aladin och ett lakan ska förvandlas till byxor med hjälp av min symaskin (som jag aldrig använt..). En lager på lager dräkt skall också komma till på nåt vis. Jag ska vara Mulan. I veckan kommer det vara jobb och träning, så denna söndag får det bli syslöjd. Lovar visa bilder på slutresultatet sen.

Puss o kram

Jag ska inte göra högskoleprovet.

Punkt slut. Faktum är att jag aldrig mer i hela mitt liv ska göra om högskoleprovet.
Om jag så ska plugga upp betyg (om det går. Kaxigt kanske, men jag fick fina betyg. Eller fick och fick, man slet arslet av sig. Det ska va matten då.. Plugga mer matte.) så ska jag aldrig göra om högskoleprovet! Jag ska komma långt på min charm. Det har jag alltid sagt ;)

Men, för all del. Lycka till alla ni som ska genomlida detta helvetes prov imorn.
Själv ska jag jobba och sedan fara till Bergvik för en mycket lugn helg.

Kyss


Tjalalala la la lalala

På prommenad, genom stan.


På prommenad genom livet

Livet är en prommenad. En lång en.

Men man kan också hinna tänka igenom sitt liv under en prommenad. En vanlig sådan, på kanske en timme eller två. Man ser tillbaka, tar djupa andetag i det man är och gör nu, och man försöker se klart framåt. Största delen av mitt liv ligger ändå framför mig. Vad är viktigt för mig? Vad drömmer jag om? Vad ser jag om 20 år? Hur vill jag ha det, och vad vill jag undvika?

Det mest underbara för mig är att jag har någon att tänka tillsammans med. Som kan säga; "näe, nu snurrar du till det igen", och försöker se med realistiska ögon på min oskuldsfulla fantasi. Han tar mig ner på jorden, kramar om mig och skrattar med mig, för att vi är glada och lyckliga. Man glömmer det allt för lätt.

Söndagar e värst

Har insett att på söndagar är jag som tröttast, har störst påsar under ögonen, rufsigaste håret, tittar mest på tv, har på mig fulast kläder, gör minst saker och äter mest skräp.

"Lev livet snyggt" står jag fortfarande för, men kanske inte på söndagar.
Näe, på söndagar finns inget glamouröst med mig.

Skådespel i höstlövsdans

..som jag vill se varenda meter på... Ja, jag trallar på alla Lasses låter som handlar om hösten vid denhär tiden. För vad ska man göra ända fram till maj? Hösten är en otroligt vacker årstid! Men tyvärr brukar vi ha en tendens att bara minnas regn och kyla.

Jag hade en otroligt bra helg in "the capitol of Scandinavia". 3 år har jag hängt med G och vi försökte fira så gott det gick med behandling på spa, relaxavdelning, sushi, shoppat nya skor (ja, det var faktiskt en underbar faktor denna dag! Faktiskt), middag på kvällen på restaurang och en halvvinglig prommenad längs vattnet i mörkret.

Men dagen efter den dagen fortsatte tempot med med Kusinbrunch på S:t Eriksgatan, ett shoppingförsök i stan med K och B men det gick inte så bra för fy sjutton vad mycket folk det var överallt. Lyckades skrapa ihop en ny bh och tillhörande trosor (oprovade.) Efter det for vi till Bagarmossen (ett ställe som inte finns typ) för att träffa Ida med pojkvän och hund. <3

Igår (ledig måndag) sov vi ut. Kanelbullens dag, i all ära, så jag gick till bageriet "Lilla maräng"och köpte nybakat bröd till frukosten samt kanelbullar. Solen sken orange mellan träden och överallt låg lönnlöv på backen. Hand i hand på långprommenad gick vi på stigar, genom alléer och längs ängar och låtsades att vi hade en liten hund som lufsade omkring och letade roliga pinnar. "Där vill jag bo", sa jag när vi gick förbi en gård med putsad fasad, grusgång, stor trädgård, stall och ängar. "Ja, om den bara låg nära vattnet så...", sa han... Jag kan inte minnas att jag släppte handen en endaste gång.

Om jag hade en gitarr

Jag skulle sitta hemma med rufsigt hår och för stor tröja. Jag skulle låtsas att jag var nästa Melissa Horn. Jag skulle skriva låtar och texter. Den enda gång jag skulle vara riktigt ärlig.

Vad ska jag skriva, för att du ska bli berörd?
Och hur högt ska jag skrika, varje gång jag vill bli hörd?
Du vill att jag ska falla, för något som aldrig kännts som mitt.
Men ska jag falla, ja då ska det finnas tid att falla fritt.


RSS 2.0