En riktig söndag

Nyklippt och nyfärgat hår, med nymålade naglar i samma skinande, mörka kastanjeröda ton som mitt hår. Bär med linfrö och kesella, 2 ägg och en stor kopp kaffe till frukost i morse. Nyduschad efter skidåkning och bastu med hårinpackning. Och nu har jag smörjt in mig överallt med olika krämer och tagit på mig mjukiskläderna. Soffa med täcke blir det nu.

Vilken helt underbar "ta hand om mig själv- dag" :)

Hysteriska lördagen

Kan inte förstå i detta nu hur klockan kan vara fem över halv två.
Ibland kan en minut kännas som en evighet. Till exempel när man väntar på bussen i -15 grader. Nina och jag har rusat om varandra som två tornados och hjälpt en massa kunder denna lördag på Bergners. Inte en kund fram till 11, så vi löste korsord, löste melodikrysset och kollade i inredningstidningar men sen brakade det loss! Roligt :)

Ska hem till min familj i bergvik och äta mat, åka skidor och basta och bara ha en härligt mysig lördagkväll.
Trevlig helg allihop!

Boot- camp Järna


ÅKA VASALOPPET står INTE på min "att göra innan jag dör"- lista.
Men det står tydligen på min pojkväns... Fast lista(or) och sånt är det bara hans superorganiserade (not) flickvän som går ut hårt med att "planering gör livet enklare." Och att ha ett mål, de e ju kanon. Heja Gurra!

Helgen blev perfekt! Jag hatar ju att ligga på soffan, kolla en bra film, äta kanelbullar, dricka vin och småprata om livet mellan pussarna. Nej, mycket bättre att åka längdskidor alldeles för många kilometer och gå igenom stakningsteknik med sin pojkvän som agerar tränare. Och det bästa med honom är att han aldrig slappnar av, utan pratar om kvällspasset när man precis kommit hem från förmiddagsåkningen.

Shopping då? Ja, så klar vi hann med det! Nya löparbyxor och en vind/regn jacka som andas till längdåkning/löpning. Jag är ju så himla trött på att köpa skor.


<3

Helgens bästa: Solsidan
Jag kan leva på: Sushi

Hungrig..

Jag hatar att jag är hungrig heeela tiden. Jag brukar kolla om jag är mätt genom att jag föreställer mig en stor form härlig och smarrig lasagne. Om jag är mätt, skulle jag inte vara sugen alls. Men så fort jag ätit min planerade portion och sedan föreställer mig lasagnen tänker jag att jag skulle kunna äte upp halva formen lasagne! Jag har ännu inte gjort något dumt som att efter maten springa ner och köpa en pizza eller nåt annat hemskt. Men det är drygt att ha det såhär.. Så typiskt när man kommer igång med träningen ordentligt igen att man ska bli så hungrig.

Suck.

Imorgon åker jag till Sthlm. Underbart :)

Jiihooo!

Nya spinningcyklar på active! Vilken känsla, vilken fart.  :D (Ja man kommer ju liksom ingen vart men.. )
Inga trasiga dryckeshållare, inga "ruckiga" styren, inga hemska sadlar och inget slammer. Ljudlösa cyklar med milimeterinställning för besta ställning för just dig :)

Underbart!

Man får passa sig så man inte slår ihjäl sig

Gick till jobbet utan att slå ihjäl mig, gick en halvtimme på lunchen och gick hem efter jobbet. På vägen hem såg jag en skylt med en meny som höll på att bli ihjälslagen av ett fyllo utanför Saga pizzeria. "Åk hem, din blattejävlel!" skrek han åt mannen med det vita förklädet runt midjan som han nog ville slå ihjäl. "Åk hem!" Mannen är rasande och faller baklänges på den hårda istrottoaren och slår i huvudet. Han kunde slagit ihjäl sig! Somliga straffar gud med en gång, tänkte jag, log och traskade vidare.

Jag gömmer mig under täcket en stund när jag kommer hem. Jag tuggar på en halv paprika där under. När jag inte får luft längre tittar jag i taket en stund innan jag tar på mig de svarta nike trekvarts-byxorna med rosa detaljer, tar skorna och vattenflaskan i handen och går till mitt före detta (före lång och hemsk förkylning) andra hem.

Efter Functional- passet som höll på att ta ihjäl mig darrar mina ben och jag rullar ner för stentrappan och småjoggar de 50 metrarna hem i snön. This I love! Och ont kommer jag ha imorn. Sicken dag. Sicken vanlig dag. En såndär dag då man faktiskt kunde ha slagit ihjäl sig och dött. För dör, oavsett hur, det gör man en helt vanlig dag.

Happy life

Livet är ett stort party med en massa bord att dansa på!
Vi har inte tid att hålla på och känna oss nere och meningslösa och att vi inte kommer hamna på de rätta platserna i rätt tid i livet. Har kommit in i en sån fruktansvärt positiv anda, så jag tänkte jag skulle dela med mig. Kanske e de nån som blir glad. Kom igen nu! :D

Livet är en fest, och allting är nästan perfekt!


En låt

Jag har skrivit en låt.
Tänk, att jag skrivit en låt!
Mina tankar, mina ord, min röst.
Min gitarr.

Jag har skrivit en dikt.
Töntigt, att jag skrivit en dikt.
Mina drömmar, mina ackord, min blogg.
Mitt pucko!

Hahaha

Men faktiskt, så har jag på riktigt skrivit en låt.

God fortsättning


It became a success!
Detta är dukningen från julafton. Det bor kanske en dekoratör i mig? :)
Sitter och lirar gitarr i Bergvik och ska snart ta bussen hem och packa upp alla väskor sedan nyår, städa lite och sedan hänga med HR. Så grymt med ledig dag idag.

Kämpar för att hålla mig borta från nellyrean, överblivet julgodis och att bli mer förkyld. Hej.

Kakelugn

En kakelugn, en liten pall, en filt, en hund, en pojkvän, något gott att dricka, vad mer kan man behöva?

Är hemma från Ö-vik där jag varit över nyår. Småförkyld, men det har varit suveränt.
Vill somna till ljudet av en sprakande eld...

RSS 2.0