Missa inte julen

Jag har varit ute i så himla god tid med allting och ändå känner jag mig bara stressad. Klapparna är klara, jag har planerat hur jag ska duka på julmiddagen, idag bockade jag även av "klänning till juldagen" på min lista, men ändå känns det som att jag springer för att inte missa tåget. Jag vill känna mig lugn och harmonisk, avslappnad och förväntansfull. Inte missa julen. Inte. Men blir det för stort allting, för mig?

Jag skulle bara kunna ligga ute i snön.
Jag skulle ligga bredvid en vän.

Stjärnorna skulle hålla oss sällskap.
Och vi skulle säga allt som behöver bli sagt.


Smått juldagspanik

Alla mina stackars vänner ligger hemma med sjukdomar. Själv har jag just blivit frisk och har grym träningsvärk efter min hembakade poweryoga igår. Nästan pinsamt. Jag vill ut och åka längdskidor!! Men nu är det faktiskt 20 minus ute. Brr! Så tycker man att det är skönt, minus 20, och inte har ett jobb att sköta så shoot. Jag får verkligen inte vara sjuk under jul och nyår, det vore så hemskt tråkigt :( .

Jag har i lugn och ro börjat fundera på juldukningen nu. Julklapparna är redan inslagna och klara. Känns väldigt lugnt och skönt. Eller, det KÄNDES. Tills det slog mig att jag ju inte har någon klänning till juldagen! Den härligt glammiga juldagen. Ni vet ju hur det går när man panikletar... inge bra.

Jag håller tummarna och väntar på något sorts mirakel.

Puss

Im really in need..

...of a haircut and some colouring!


Denna frisyren känns fräsch!

Älskar frilla nr 3! Mycket attityd, och det känns som en stil för mig som dessutom är lättfixad tack vare mina självlockar.
Funderar på färgen. 1. Kastanj med både brunt, rött och blont. 2. Riktigt mörkt och coolt som lyfter fram mina blå ögon. Eller 3. Keep it blond, men tuffare blond.

Snälla, lägg er i! Jag vill veta vad ni tycker :)

Ibland

Ibland orkar man inte.
Ibland blir man faktiskt sjuk. Har inte valat acceptera det, för det är tråkigt och jag har inte tid. Men idag var jag ledig och lät kroppen vara sjuk. Känner mej som en sköldpadda. Tung och trött. Och jag är uttråkad......

Imorrn ska jag jobba, punkt slut.

Ingen skötsam tjej

Tänk att man nästan glömt hur kul det är att vara busig! Att man hade glömt hur roligt det är att vara busig tillsammans med goa vänner på en helt vanlig onsdag.

Go vänner, underskatta aldrig en Tranan- onsdag!

Ni e bäst brudar.

RSS 2.0