Vilken skidfest!

I had the time of my life
Det var länge sedan jag kände mig så nöjd över mig själv. Kortvasan (30 km) är nu avklarad här i Mora på tiden 2 tim 58 min och 39 sek. Jag är helnöjd verkligen! Blåbärssoppan och servicen har varit en ren fröjd! Men det bästa måste ha varit upploppet med allt folk, känslan av att äntligen komma i mål och få spurta livet ur sig sista biten. Fotona är tagna av ett företag som anlitades att fota alla åkare.

Jag i slutet av en uppförsbacke.                       Här har jag gått i mål.
 
Foto: Photomic.com

Ren folkfest!

Foto: Vasaloppet.se

Är tillsammans med G och hans föräldrar, och i skidyran som är här har vi tur att vi kan bo hos Gs mammas kusin; En spontan och go äldre man som sprungit marathon, åkt vasaloppet, simmat vansbrosimmet och cyklat vätternrundan x antal gånger. Vi har hängt i hans vallabod och lärt oss massor om fästen och skidtrix. Han är dessutom en av dalarnas bästa på att tälja dalahästar. Hans fru är en go gumma som berättat en massa historier från förr. Man kan bara sitta uppkrupen i en fåtölj och mysa :) 

Nu laddar vi om för Gs vasaloppet öppet spår, alltså hela sträckan på 9 mil. Eller det är väl mest han som laddar... Vi andra tar igen oss efter vårt lopp :P  Vi ska stå och heja och ha oss då på måndag. Jag är väldigt stolt över att han tränat så bra och planerar att genomföra detta :)     


En kul gräj bare så wi förstå hur i prater ;)

Värmländskt lexikon
i         =   de
fjöl     =   hål
ert      =  det
köna   =  tjej
glingt  =   halt

Av med hatten

Är så otroligt stolt över brorsan som spelar trummor i bandet CEDRON!
Kolla in musikvideon och lyssna in en av deras senaste låtar. Snacka om att man blir stolt. Leta även upp dem på my space för att lyssna in fler låtar. Enjoy! <3

Klicka här för att höra CEDRON med låten Home



Det blev som det blev

Med en häftig andning i minus 17 grader började den lediga dagen med dryga milen längdskidor på hällmyra, med nyinförskaffade längd-brillor. Halvdöd och med en pipande röst hostade jag äntligen mig till liv i bastun hemma hos mor och far. Med lite spenatsoppa i magen luffsade jag och min kära pojkvän ut i kylan för att ta bussen tillbaka till stan. Blomsteraffärerna var fulla av kärleksfulla män. Så många att G tappade tålamodet och kärleksfullheten... så det blev inga rosor till mig. Efter det vanliga gnabbet om vad jag har på mig och vad han ska ha på sig avnjöts god och stillsam middag på dragonen. Det blev väl vad det blev. Det är så typiskt oss.


<3

..lika sorgset som förut

Jag mår bra och det blir vackert
och lika sorgset som förut
men här finns inga brustna hjärtan
alla ser likadana ut
alla ser likadana ut

Det är grönare i parken
och du ropar högt när du är där
du säger att jag skrämde bort dig
men du var ju aldrig här

du var ju aldrig här

Melissa Horn


Ett litet ett

Tänk att just nu skulle jag vilja ha denna lilla söta. Jag vill bara ha den. Vart skulle jag ha den? Och till vad? -Ingen aning.. Jag skulle vilja ha den vilandes i min hand så att jag kunde titta på den. Kalla mig skata, jag dras till allt som blänker.


Planer i stöpet

Vart tog romantiken vägen?

Spa? Restaurang? Ja, tack! Så ska alla säga. JAAA! :D Alla hjärtans dag handlar om kärlek. Jag vill låta det bli dagen vi fokuserar mest på det och inte på pengar. Dessutom har jag ledigt den måndagen :)  Bara jag och min älskade Gustaf. Fantastiskt! Inte.

Det verkar bli, i bästa fall, en halvlång frukost och sedan ett hårt och långt längdpass uppe på hällmyra. Efter det hoppas jag kunna få ta en dusch och åt minstone få koka fullkornspasta på min lilla spis. Sen är det nog sovdags....

Nån som vill byta? Jag kan gärna vara med liksom nån annan som ska göra nåt annat på alla hjärtans dag!

Jag tror jag ska döpa om 14:e feb till alla tjejers dag, så kan man få ha värsta tjejmyset med spa, mat, vin och skvaller. GIIIRRRLLLSSS need ya! <3

Skitbra

Har ni tänkt på att den rubriken är dubbeltydig? Skit och bra.
Precis som min dag idag.
Sovit skräp för att man skulle vara ledig denna underbara lördag, och vaknade klarvaken strax efter 8. Det har varit en plåga att ta sig upp hela veckan, men inte idag tydligen.....
Slängde i oss en banan ( ja, G är här) och fyndade en massa skoj på Erikshjälpen. Hungrig som en varg var jag när vi kom hem och skulle baka finfina scones och ha mysig långfrukost. Men då när råkar jag ha sönder ett av de suveränt snygga glasen jag nyss fyndat. Skit! Asarg blev jag och svor åt allt. Men med lite mat i magen letade sig mungiporna sakta uppåt.

En sak till: Ska man älska Shrek eller? Jag tycker han är grön och ful med strutöron. Sen har filmen massa andra konstiga figurer som 3 små grisar och drak-åsnor. Jag fattar ingenting. Min familj mobbar mig för att jag inte är ett big- fan, när jag hellre vill spela sällskapsspel. Är det nåt att mobbas för?

Återgår till nelly och mina lakritsbitar :) Mums!

RSS 2.0