De går bra nu!

"Pengar rullar in som dom ska", I alla fall snart kommer de göra det! Jag ansökte om ett jobb på x-trafik i Söderhamn inom kundtjänst och efter intervju i Gävle och ytterligare en träff i Söderhamn börjar jag imorrn min 2 veckor långa introduktion som kundtjänstmedarbetare. Tjänsten är på 50% och jag kommer jobba 5 dagar i veckan 15-22 och är ledig varannan vecka. :) jag känner mig supernöjd och lyckligt lottad! I fredags fick jag sitta tillsammans med en tjej som jobbar där och hon hade 2 dataskärmar, knappar, telefoner, headset, pärmar, brochyrer, kartor, mm. Hon var sjukt effektiv och proffsig! Hur ska ja kunna lära mig dethär, tänkte jag.

Den enda som inte vart superglad var ju Gurra. Vi hade planerat att vara tillsammans denna sommar och bo hemma hon honom. Gurras polare hade ett jobb på G till mig i Södertälje, men nu när jag har fått tjänsten så känner jag att jag inte kan missa denhär chansen. Men man vet ju aldrig, det kanske lugnar sig under sommaren, så de kanske inte behöver mig då. Jag ska fråga imorrn.

Ett härligt telefonsamtal i torsdags: Joann Ling. Hon var i Söderhamn och kom förbi till vår kaotiska lägenhet. Det blev en mysig fredagkväll hos Joann där vi firade Erikas 20-års dag :) Mysiga människor= mysig kväll!

Måste ringa gamla jobbet imorrn och berätta läget. Eftersom jag är ledig varannan vecka är jag ju tillgänglig, så att säga ;)

Sov gott

Vilken lyckad dag

Idag var jag och Gurra runt i stan, bla på Erikshjälpen. Där hittade vi ett vardagsrumsbord som passar perfekt på pappas nyinredda övervåning ;). Gurra hittade ridstövlar (haha), och jag köpte en klänning, en liten handväska och speglar. Älska EH alltså! :D Sedan var vi in till vår lägenhet för första gången på jättelänge. Sara kom dit och gav oss nycklarna och de hade lämnat hur mycket mat som helst kvar! Supersnällt <3 Man vill verkligen inte göra sig av med lägenheten. Vi har trivts där så otroligt bra. Men det gäller ju att Gurra kan jobba i Söderhamn. Det är typ det allt hänger på. Men sanningen är ju att vi sparar in otroligt mycket pengar på lång sikt om vi bor hemma hos päronen. Lelle var hit och klippte till min kalufs idag också. Skönt att klippa bort allt slitet efter saltvaten, sol och andra saker som får håret att bli stripigt och stå åt alla håll :P

Ikväll blir det en lugn och skön kväll med lite chips och tv. Trevlig helg!

Näe, jag skiter i det

Det blev ett himla tjat om dethär med tandläkaren alltså! Hon ringde förresten upp mig idag, betydligt mycket trevligare, riktigt glad faktiskt, och sa att det skulle komma nån sorts rabatt efter första juli. Så jag sa att jag väntar tills dess och kommer och kollar mina tänder då. Larvigt kanske? Det är ju inte så mycket pengar i längden, men det kan innebära ett par nya skor istället! (Många räknar ju pengar i pizzor, öl eller något annat, varför inte räkna värdet i skor? :D). Och med den tanken så valde jag att skjuta upp alltihop.

Men dendär försäkringen, när man ska betala ett tusen nånting per år... det måste ju bli dyrare för mej? Det är ju dyrare än att gå på en vanlig undersökning en gång varje år? Hade jag haft hål jämt och ständigt så visst hade jag nog tjänat på det, men nu? Nääe? Hjälp! Ricky, du som redan är inblandad! Haha

Längtar efter att sätta punkt i denna fråga.

Hon hade rätt såklart

Jo, jag SKA gå till tandläkaren för jag kunde inte trassla mig ur nu när jag fick en tid och tandläkaren som var så tjatig. Det var, som Ricky sa, att man får betala FRÅN det året man fyller 20. Så jag kommer aldrig mer i hela mitt liv kunna gå till en tandläkare utan att betala! Jag har aldrigt haft några fel på mina tänder. Inte ens tandsten. Räls, men vaddå? Det är det gamla vanliga "Det ser jättefint ut. Använd tandtråd varje dag. Blabla.." Så får man gå hem.

= - xxxSEK


Nu har jag landat

Landat i Sverige, landat i Bergvik och börjar acceptera att det är kallt och snö ute och att jag inte längre är i Karibien. Jag har dock svårt att vända tillbaka dygnen. Förut låg vi 5 timmar efter, så jag ligger och tittar i taket till kl 03.00 helt o-trött. Men det gör ju inte så mycket eftersom jag inte direkt behöver "komma upp nån gång" för att göra en massa saker. Dessutom är jag inte helt frisk heller, så jag behöver nog ta de rätt lugnt tills jag blir bra.

När man kommer hem såhär så ploppar genast alla saker upp som man inom en snar framtid borde fixa med.
  • Klippa mej (och skaffa ett jobb)
  • Söka jobb
  • Boka tid hos tandläkaren (gratis innan man fyllt 20)
  • Städa ur lägenheten och sälja den.. (tråkigt, men sant..)
  • Gå till arbetsförmedlingen
  • Komma igång med träningen
Men jag drömmer mig bort till rastlösa och varma dagar på stranden...





Stackars mej, inget galej..

FEBER! TACK! Tack så hemskt mycket!
Denna kväll skulle bli den roligaste någonsin (kanske), och då ligger jag bara i soffan eller i sängen och försöker bli frisk. Så många som man sett fram emot att träffa och nu när jag är så brun! :P Typiskt... Det är helt enkelt för kallt i Sverige för mig.

Det är visst nån som är tillbaka!

Det hörs ett namn över snöklädda landskap
Det hörs en röst som är saknad
Det bultar till i ett flämtande hjärta
Det piper till i telefon,
- Det är visst nån som är tillbaka!

RSS 2.0