Kallt överallt

Helgen är slut, slut, slut nu när G har åkt hem. Idag vid lunch åkte han hem.
Julbord med jobbet på Kungsholmen i lördags :) Smakade verkligen kanon!
Fick följande kommentarer:

"Oj, vad mycket mat du tar. Jag tar bara det som jag tycker om."
Mitt svar: "Ja, men jag gillar ju allt jag.. ^^"

"Hur kan du vara så smal och slank som äter en såndär hög med mat?"
(Inte för att jag själv riktigt håller med om påståendet)
Jag: "Jag lever på lax, kyckling och grönsaker på veckorna och tränar nästan varje dag". Ja, men vad tror folk? Att man äter julbordsportioner varje dag? Jesus.

Befinner mig i detta nu i Bergvik där det har varit knas med värmepumpen, så det blir till att sova i mjukiskläder med 2 täcken. Har åkt längdskidor idag också, i 15 minus. Smart liksom. Sedan blev det raggardusch och "I form med Anna Anka". Åh, man mår så bra av lite självplågeri ;)

Längtar tills imorrn! ^^ Tell u more sooooooon.

Puss <3


Jag har gjort det igen

Klickat hem dessa fina från Nelly! ^^

...i både denna färg och svart.

Nu fattas bara ett julbort eller något annat trevligt :)

Vinterland som i sagorna

Foto: Sköna hem

Visst är det väl vackert? Som en dröm. Här skulle jag vilja sitta med mina käraste vänner och se vintern flyga förbi utanför de stora fönstren.

 


Det perfekta

Man kan nästan grubbla ihjäl sig ibland när man tänker på livet.
Hur är jag nu jämfört med förr, vad kommer hända sen och när är det för sent att göra vissa saker, åldersmässigt. Alla vill väl ha ett perfekt liv? Jag vill ha mitt drömjobb inom den perfekta åldern för det, skaffa första barnet vid den perfekta åldern när man är mogen, rik, men fortfarande smal och snygg, och bil. Den stora svarta och glänsande bilen. Den ska jag och min man köpa tillsammans, utan lån, till vår familj och till hunden. Fast först ska vi ha en liten svart och blänkande bil med cabbat (stavning?) tak. När vi fortfarande är glidare och "kan göra vad vi vill". Frågan är ju om man ska känna sig som den perfekta åldern, eller om man ska vara den åldern. Hur ska man veta det då? Ja, när blir man vuxen?
Är det när man kan bli attraherad av män i 35-års åldern?
Haha! I så fall är jag väldigt vuxen. Väldigt. Men de e så jag måste ruska på huvudet och fnissa. För de e ju sjukt ju. Så kanske när jag känner det som vilken naturligaste sak som helst. Kanske då är jag vuxen?

Det behövs lite sömn här hör jag..
Love ya <3

Desigual

Tänkte jag skulle dela med mig av lite inspiration (appropå det tycker jag att ni även borde följa min inredningsblogg som jag har på jobbet! Bergnersfargcenter.blogg.se). Har hittat ett superläckert klädmärke, Desigual.
Märket är spanskt och kläderna ligger inte precis inom ramarna för min budget, men kolla så snyggt!




Söndagsmys?

Var bara tvungen att kopira denna bild.
Lina och Jespers två söta kissemissar. Tihi :)


Tråkigast i världen

L e hemma och vi har varit och ridit nu på förmiddagen. Jag kom hem, duschade och la mig i sängen och började smsa mina vänner om hur pepp de är inför ikväll och om de ska klä ut sig. Svar på första frigan: Gryyymt pepp! Svart på andra: Själklart! Suck. Känns så hemskt att vara såhär när massa roliga folk kommer vara på statt ikväll och det enda jag vill är att vara hemma, vara inne, vara nykter, vara trött.

Tråkmåns! TRÅKMÅÅÅNS! Yes I am.

Svart som natten

Det blir bara mörkare och mörkare. Reflexvästen måste faktiskt på när man rör sig utomhus på kvällarna. Inte helsexigt men livsnödvändigt! Man blir inte längre helpepp vid tanken på en springrunda utomhus, men faktiskt, det är värre att tänka sig en timme på löpbandet på Active. Så vad väljer man? Jo, det man först var tveksam mot, för det verkar ju mycket bättre. Nu fattar jag inte riktigt själv vad min poäng var, men i alla fall. Så äre :P

Det är inte som förr

Jag upptäckte något idag, och det gav mig en konstig känsla. Det spelar ingen roll och jag bryr mig egentligen inte, men jag skulle helst av allt aldrig mer vilja behöva se dig, säga ett ord till dig, behöva fråga hur det är och vad vi gör. Ett snett leende men sedan har vi inget att säga varandra. Och hon skulle bli presenterad.

Vi ses väl på julafton, precis som för 2 år sedan. Men då tänker jag gå. Gå hem.

Disneyworld

Vad tycks? :) Aladin och Mulan.
Tillbaka till om och om igen... Disney på hög nivå på 20-års fest för världens bästa Joann! <3




RSS 2.0