Det blir en varm vinter.

It's mine in 2-3 days ;) Nellyrean I <3


Sovmorgon efter helgen

Tur man inte shoppar i Stokholm jämt. Jag har insett att det skulle bli väldigt dyrt. Det finns ett sånt utbud så man måste bestämma sig för vad man verkligen vill ha/behöver mest. I annat fall hemma i krokarna får man LETA efter sånt man vill ha. Har i köpt en kortärmad stickad kofta med fuskpälskrage, en stor cool t-shirtklänning, en svart halvt genomskinlig skjorta, kjol med leopardmönster och en söt liten vit topp med puffärmar, lite som mjukglass :) Tihi. Allt från antingen MQ eller ZARA. Underbara butiker! :) Blev såklart en del andra "vettiga saker" också som Björn Borg trosor och smink från Makeupstore.

Skulle ha velat packa med mig min G hem. Men han kommer på fredag istället. Ska bli fantastiskt. Efter att ha pratat om saker som behöver pratas ut om är vi fjantigt kära igen. :)

För övrigt har helgen varit superbra och denna dagen har inte riktigt börjat för mig ännu för jag är LEDIG idag! Jippie! Så jag har tagit igen de timmar jag missat vad gäller sönm och nu är klockan 12.32 och jag sitter fortfarande i morgonrock. Men idag skall det städas och handlas, kanske tvättas om det finns nån tid och förhoppningsvis måla klart i hallen. Jo, ledig var det, men när annars ska man hinna, och orka? (J smsade precis svaret på den frågan: Orkar aldrig städa över huvud taget! :P)

PUSSAR!

We're heading towards Stockholm

Ren och nyduschad, hårinpackad och lurvet på benen är borta. Naglarna är fixade och väskan är packad (Så gott som iaf.) Imorgon efter jobbet åker jag till Stockholm och Järna till min älskling. Vad står på schemat? - Kräftskiva, hänga med Ida i stan, förhoppningsvis lite shopping och såklart en massa mys! Längtar...

Får se om jag hinner skvallra lite om vad jag pysslar med, men annars hörs vi på måndag igen. Har ju såklart mobilen på och nära till hands! PUSS och hej

PS. Om 10 min är det lön hörrni! Haha

Lollo 20-år!

GRATTIS!!! Får vi säga till Lollo som idag fyller 20!
Kom hem för ca en halvtimme sedan efter att ha haft väärldens mysigaste och bästa tidag på länge! 8 härliga tjejer (ja, jag räknar ju såklart med mig själv där ;) För jag är väl rättså härlig av mig? :D *blinkblink*) på restaurang Dragonen hela kvällen. Inte helt fel. Drinkar på en tisdag. Tja, varför inte? -För att man börjar åtta imorn, men det tar man väl då.

Sov gott sötnosar!

PS.
SCHÖÖÖN har intagit Söderhamn i helgen. Wonderful!

Söndagsslö

I helgen har det varit fullt upp med släktträff och förberedelser inför den. Albertinakäk mm och konsert på kvällen. Min släkt på mammas sida är en "bunch of" musikmänniskor. Jag fick damma av fiolen och värma upp sångrösten. Kvällen blev en succé, ärligt. Mycket uppskattning och vänliga och peppande kommentarer från flera personer i den över 150 personer stora publiken. Kvällen slutade med grillning i en stuga, roliga konversationer och mys med en liten vit hund :). Jag kunde alldrig ana att en släktträff kunde bli så lyckad.

Mitt i allt ihopa har jag varit halvsjuk. Men man har inte tid att vara sjuk. Idag har jag sovit 5 timmar för mycket (för att jag nog behövde det) och glor nu på The Hills och pillar på datorn. Jag ska lägga mig ute på gräset snart och fortsätta läsa Elle och sedan blir det grillning. Hoppas på en ridtur lite senare tillsammans med mamma.

I morgon är det måndag igen. Träning med Joann efter jobbet och på tisdag ska vi fira Lollo med middag på Dragonen. Nästa helg väntar Stockholm och kräftskiva.

Love ya all

Lugnamä!

-MEN VAD GÖÖÖÖÖÖR DUU??!!

Ja, va gör han? Tapetserar i min lägenhet kanske?!
Jag fick besviket förklarat för mig att det var så himla nedtryckande när jag sa så (halvskrek).
- Det går att fixa...

Pappa har kämpat hela kvällen med att tapetsera min hall. Och när han tappar balansen och måste stödja tapeten mot mitt proppskåp så att det blir ett pyttehål blir jag galen. Hur kunde det bli så? Det är nervöst att titta på när våderna blir skurna mot tex listerna. Det kan så himla lätt bli revor och en massa tok. Men å andra sidan; jag skulle aldrig ha klarat det själv. LUGNAMÄ!

Min pappa e så söt :) Tusen tack. <3

Det går mot höst govänner

Några veckor till ska jag allt använda mina ljusa jeans, solbrillor och bronspuder. Jag ska inte säga att sommaren är över ännu. Nej, för tusan! I alla fall ett kapitel återstår: Kräftskivornas tid :) Men, för all del, det går inte att undvika hösten. Den har redan smuit sig på med sina kalla vindar.

Jag har firat hösten, om man säger så, med att skriva in mig på Active tillsammans med Joann. Det blir snart för mörkt för att springa på kvällarna. Känns väldigt roligt :)

Men det bästa med hösten är ändå att man får klä på sig ordentligt igen! (Hmm, var det inte jag som sa att det bästa med sommaren var att man får klä av sig?) Stora och mysiga koftor, grova skor, tjocka strumpbyxor och massvis av bruna och gråa mysiga färger! Det kommer mycket spännande i höst. Blandade mönster och material.  Ja, varför inte? Randigt med blommigt, grövre tyger med tunna, kavaj, hatt och framför allt; fuskpäls! I nya ELLE skymtade en pälskrage på en gul galon-jacka. Modevärlden har blivit helt tokig!

Ta med dig blommorna in i hösten! Den söta småblommiga klänningen kan matchas med ett skärp, en varm kofta och tjocka yllestrumpor tillsammans med  höga skorna från i våras med öppen tå. I höst gäller strumpor i klackarna. Glöm inte skinnjackan som alltid är ett säkert kort!

Höstens snyggaste skor! 3999:- från Acne.


Marble från Nelly.com. Nu i massa nya modeller och färger!




Glöm inte bort SVART!

Hoppas ni nu är lika inspirerad som jag inför den kommande hösten!
Johanna with love

Världen väntar på din hand!

Jag minns denna kväll så väl. Det var kvällen för mig då, som för Malin nu, kvällen innan man faktiskt skulle åka iväg. Långt. Ja, till andra sidan jorden, och man visste att man inte skulle komma hem på länge länge.. Den kvällen grät jag massor. Jag kramade om min familj och berättade hur mycket jag tycker om dem och ville bara att de skulle säga att allt skulle gå bra. Jag somnade den natten utmattad av alla tankar och undrade vad jag gett mig in på.

Jag slår vad om att du kommer gråta ikväll, Malin. Jag tror att man inser hur mycket ens familj och vänner verkligen betyder när man ska vara ifrån dem så länge. Det är energikrävande att utmana tryggheten.

Men jag vaknade på morgonen som en ny människa. Nya krafter och med en målmedveten blick. Nu kan alla världens spindlar komma och ta mig för det skiter jag i! Jag kan sova på backen ute i djungeln, det fixar jag. Jag var så förberedd och inställd på det värsta och såg det som en utmaning, ett prov, ett test. Ett feghetstest! Jag är inte alls feg! Inte rädd alls.



Vi håller tumarna för dig gumman! Dethär kommer du aldrig ångra. Imorrn åker du till USA och börjar ett nytt liv. Vem vet vilka äventyr och roliga människor som bara väntar på att du ska komma dit.

Livet börjar här och nu. Så ta dig samman, kära du.
-Världen väntar på din hand!

För oss som missade 80-talet

Herregud! Shit hur vi såg ut allihopa.
Kvällen började med att käka med Js familj i Stugsund och krusa, tupera, sminka och klä om oss till riktiga 80-tals brudar. Jag som Madonna i hennes musikvideos och J som ska på road-trip med den görheta killen i hans raggarbil. S har aldrig varit så kvinnlig och L har aldrig sett mer tantig ut. FB har aldrig liknat vanheden mer och P aldrig lika lik Joe Tempes. :D Sååå kul alltså!










80-tal, 80-tal, 80-tal!

Mycket trevlig kväll igår måste jag säga. Överraskningsfest för L, men jag kom liksom efter själva överraskningen.. Var så himla trött efter en veckas jobb att jag inte orkade lyfta arslet från soffan i tid. Det blev snittar, marängtårta, bortflugna vänner på hemmaplan, studsmatta och dessutom fick jag klämma på Ls, från Argentina, inköpta Dior- kappa. AMAZING! Otippat att han skulle vara för mig med sitt första designplagg. Jag kommer beundra honom läänge. Haha

Och efter att ha jobbat även idag laddas det nu om inför jordens 80-tals fest! Lovar lägga upp en bild på spektaklet senare :)

Ha en underbar lördag! <3

Glöm aldrig en Tranan- onsdag.

Perfekt kväll för att plocka fram lite gamla Breaking Benjamin- låtar. Låtar från förr är det enda sättet att plötsligt minnas och komma ihåg saker man glömt, som man inte ville glömma. Så bara känner jag vilka roliga och fantastiska vänner jag har! Igår kväll hade vi avskedsmiddag för M som åker till USA för att satsa på skidåkningen. Det blev sedan mycket dans på Tranan natten lång. En sådan kväll är en sån som man alltid vill komma ihåg.


Dry your eyes mate.






Pimp my life

Stockholm. Jag vet inte vad det är men jag älskar att andas in den luften. Vad gör väl försenade tåg? Ska man kalla det att man trivs, kanske? Så mycket folk som går fort, sakta, ensamma, i gäng, i familjer, i klackar, i träningskläder, i kostym, i jobb-uniform, svart, rött, rutigt, spretigt, lockigt.... alla är olika och ingen verkar höja ögonbrynen åt någon.
Jag är rättså nörd-cool med mina "wanna-be-designer" brillor och kort rufsigt hår, hemma i Söderhamn. Men i Stockholm, mitt ibland alla människor, är jag det liksom... mer. Allt är större där.

Men sedan styrde kosan till Södertälje hamn för att sedan bli upplockad av mannen och körd i bil till Järna. Där av min frånvaro här. Ni får ursäkta att en hard working woman ibland PRIORITERAR bort sin blogg. (Jo, det har kliat i fingrarna, men jag måste hinna träffa G så många sekunder som möjligt när vi väl ses! Tihi). Båten fungerar efter byte av motor.... gissa en som var glad som en 5-åring som fått glass.

Eftersom trädgården blommar över av bär såg jag till att de blev ordentligt omhändertagna och blev till både saft och sylt. Klå den, haha! Farmorsfasoner. Men det var riktigt roligt!

Men bäst av allt. Min garderob har fått sig ett lyft. Tokrea på märkeskläder. Gurras mamma e bäst på att hålla sig uppdaterad när det gäller sånt. Har inhandlat bla en kavaj från New House ord pris: 1699, för 200 spänn, kjol New House ord. pris:1199, för 100, skjorta från Boomerang ord. pris: 999, nu 150, klänning från SOAKED In Luxury ord. pris 699 för 100.... Totalt handlade jag kläder för ett ord. pris värde av 6300 kr för 850 kr. Vilken pimpad garderob! Och synd att jag nu avslöjat mina fynd :P Kom på mig själv när jag sprang från tåget till jobbet i morse (åkte hem 05.24 i morse) i regnet, att oj, kavajen kanske inte mår så bra av att få regn på sig..?

2 bra saker till: 1. Löneökning med en krona till i timmen! Hurra, haha :P och 2. Ska börja träna på Active med J. Time to pimp (pump) our bodies ;) 3. Massa festligheter i kalendern.

Livet känns på topp när jag tänker på den närmaste framtiden. Skön känsla. Hopin' to keep it.
<3

Livet är för kort.

Vad sägs om kinamat, glass, ett glas rött, lite snacks och massa skvaller? Låter inte det som värsta mysiga kvällen med en underbar vän? :)

Fredag på en torsdag tillsammans med J. Jag säger bara det; ta vara på vardagarna så de dagarna inte blir vardagstråkiga! Livsviktigt. Och varför tänker man jämt när man provar outfit och ska gå utanför dörren; "Oj, blir dethär för mycket?" Varför, varför tänker man så?! U go girl!

L E V
L I V E T
S N Y G G T

Livet är för kort, hörrni!
Livet är för kort.

I've got cash ^^

Dagens köp:
  • Dammsugare
  • Ryamatta
  • Takspotar
  • Tandkräm
Tummen upp! ;)

Cykelstöld och blåbärsmuffins

Har du en cykel?
Om du inte hade en, skulle du då sno en?
Jag hade en cykel.
Den blev snodd idag.
S Å   J Ä V L A   L E S S !

Min fina blåsilvriga pärla stod parkerad på baksidan på jobbet. När jag kom ut efter stängning; borta. Inte ett spår... Väldigt tråkigt måste jag säga, och jag fattar inte hur man kan ha samvete att bara ta andras saker.. Polisanmält, men de e mest för statistikens skull (Jag tycker sånt är viktigt, tydligen..). Dax att leta en "loppis-cykel" så man inte börjar gråta om den blir stulen.

K räddade min kväll. På hennes balkong har vi suttit denna sensommarkväll och ätit nybakade blåbärsmuffins, skrattat och pratat om framtiden. Väldigt enkel och mysig kväll då jag för några timmar nästan inte tänkte på cykeln en endaste gång. <3

Nu börjar Sex and the City om 5 min! Sov sött



Då va man här igen då

Äntligen, äntligen tillbaka. Alltså här. Bloggen. Söderhamn i sig är väl inte så mycket att längta till. Jag bor här, jobbar här, har vänner och familj här, men det hade jag lika gärna kunna haft nån annan stans :P

Den enda lediga veckan på sommaren har spenderats i Norrflärke utanför Örnsköldsvik tillsammans med Gs familj och släkt. Kort sammanfattat: Mat, uppsättning av ny panel på huset, loppis, bad, bröllop, myskvällar, regn och lite lite sol. Blev dessutom en skaplig shoppingrunda i staden. Mina ögon glodde stora av beundran när jag höll i en mörkblå drapperad klänning av Filippa K. Åh om man hade råd.

G har lyckats införa en tradition som jag valt att kalla för "när jag får lön- present", alltså JAG. När JAG får lön. Inte han. (Hur har han lyckats med det, tro?) Deo-stick från Calvin Klein. Inte illa. Men idag, under mitt täcke, fann jag väldens gulligaste överkast som passar perfa till min kudde på sängen. Han hade visst hunnit köpa det idag innan han och hans mor och far syrde vidare mot Östersund till nästa stuga. Fler presenter åt världen! Materiella ting, men hej vad de kan uttrycka såndär supergullig gullighet som gör en på sånt bra humör :)

Nu börjar matlådor och springturer igen. Och jag måste få snacka av mej med lite mumsiga vänner snart! ;) Och lägenheten. När ska den bli klar?

Ojojoj... hemma är man.

RSS 2.0