Ibland bara gråter man

Jag får nog hålla allt tillbaks

det finns ingenting som räcker

hjärtat kom aldrig till tals

i ett block som bara läcker


Men ändå

du, min vän i livet

se hur kvällen brinner opp

en enda sak är givet

vi är två hjärtan

i samma kropp


Om jag tappar allt igen

det är möjligt att det händer

det kan vara svårt att hitta hem

från alla hav och alla länder


Men ändå

du, min vän i livet

se hur sommaren blir höst

en enda sak är givet

du bär min luft

i ditt bröst


Breaking the habit

I don't know what's worth fighting for
and why I have to scream
I don't know why I instigate
and say what I don't mean..

Nattligt besök

Jag saknar mina vänner! Spontan tanke. Den första som slog mig när jag började fingra på tangenterna. För det gör jag. Hoppas vi hittar på nåt kul i helgen :) Jobb och träning bara rullar på utan att man tänker att nej, jag ska kanse skippa träning en kväll och föreslå en utemiddag tillsammans. Den idén ska jag komma på snart.

G far med sin familj på bröllop norröver och mellanlandar hos mig. De åkte för en timme sen, så de borde va här ca 00.30. Sedan åker de vidare 06.00 imorrn bitti. Jag får iaf några (ovakna) timmar med älsklingen. Så bäst att knyta mig nu så jag hinner sova lite innan de kommer.

Vi ses på spinningen 07.10 imorrn! ;)

SD

Denna afton har jag deltagit i en lång debatt på fb om problemen med att Sverigedemokraterna har tagit sig in i riksdagen. Jag citerar nedan mitt slutord.


Johanna Pettersson
Om jag får avsluta och knyta ihop denna påse skulle jag vilja säga några ord. Att SD kommer in i riksdagen är sorgligt och för Sverige en varningsklocka. Att så många väljer att rösta på SD i detta val motför i förra måste tyda på något. Ja...g tror att detta kommer få alla de icke-rasistiska partierna att ta invandrarfrågan på allvar.Jag anser att väljarna för SD är besvikna på att invandrarfrågan och de problem som faktiskt är uppenbara vad gäller invandrarpolitiken idag inte har vågat diskuteras. Det är människor vi talar om! Människor som vi ska ta hand om, och sedan samarbeta med i samhället! De som kommer hit måste vi också kunna ge hjälp i form av svenskundervisning, de måste få chans att lära sig om våra värderingar och en sådan sak som hur det fungerar med jobb, utbildning, boende och räkningar.
Jag tror att Sverige på sikt kommer vara det främsta landet i världen vad det gäller organisering i denna fråga. Detta kommer få politikerna att "ta" på problemen och göra nåt åt dem. Låt oss hoppas på en ljusare framtid och ett större hjärta för våra medmänniskor. ♥
Over and out

Som när man var liten och sjuk

Känner mej redans trött.. Avbokade faktiskt pump-passet ikväll. Step och functional moves igår vart kanske för mycket för en inte fullt så kry kropp. Jag skulle helst lägga mig i sängen och kolla på "Mannen som kunde tala med hästar" eller "föräldrafällan", eller nåt annat mysigt som man kollade på när man var liten och var sjuk. Men jag har ju ingen dvd. Ingen vhs heller för den delen. Tur att idol är igång :)

Lite nya idéer på jobbet. Jag planerar att starta en blogg om butiken, tips och nyheter mm. En kul och spännande grej att spinna vidare på.

Jag och G firar snart 3 år och en 22h kryssning blir förmodligen det som kommer få oss att minnas helgen.


För övrigt tänker jag på en speciell person som just nu genomgår en jobbig grej.
Dry your eyes mate <3


Världens snabbaste dag

Inte.

3 timmar kvar på jobbet, och nej, jag får inte blogga på datorn i kassan. Egentligen.
Åker ut till Bergvik ikväll och ska lägga mig på soffan med täcke och kuddar. Det känns lite slitet i kroppen efter både träning och jobb, så jag antar att jag kanske ska hålla mig stilla för några sekunder. Fryser som en gris, och jag vill verkligen inte bli sjuk. Jobb imorrn med så...

Trevlig helg och glöm inte att rösta på söndag!

Politiken

Guuud vilken megatråkig rubrik. Den som såg den ba, naee vilket tråkigt inlägg liksom.
Men det är såhär det är. Politik, ekonomin, bidrag, jämställdhet, jobb, skola, invandring, sjukvård och bosäder.
Men det rör oss alla. Tänk att vi i Sverige har möjlighet att tillsammans bidra med våra åsikter som i sig kommer spegla hur våra liv och vårt samhälle ska se ut! Tänk inte att din röst inte spelar någon roll, för det gör den. Rösta inte som dina föräldrar tycker bara för att. Rösta inte på första bästa. Läs och lyssna och försök få en uppfattning av konsekvenserna. Detta är viktigt.

Gör din röst hörd!

(Också hoppas vi på en röd-grön regering! ;) )

När ska man hinna tvätta?

Nu har jag inte tvättat på en månad! EN MÅNAD. Sjukt. Vart tar tiden vägen? Och när man kommer på att man kanske hinner så finns inga tider på så kort varsel.
Inte konstigt att jag inte har några kläder och tycker att jag behöver allt möjligt...
Jag skulle vilja ha en egen tvättmaskin. Men vart skulle jag ha den? I garderoben? I duschen?

Jag ger upp. Tänker sudda ut det namn som står på rutan ons 15 sept 18-20. För den är bannemig min!

Jag tar helg

Befinner mig i Järna hos älskade och kommer stanna till tidig tisdag morgon då jag åker direkt till jobbet till 09.00. Kräftskiva och annat trevligt stök planeras just nu och jag ber att få återkomma på tisdag.

Ha en trevlig helg mina gullegrisar, och mamma som fyller 42 idag :)

<3

Functional Moves

Jag sitter med öm rumpa och svettiga kläder på ett ljust laminatgolv. Ryggen lutar sig mot en step-bräda.  Jag blir instruerad att fantisera att jag håller i en stor pilatesboll. Vi lutar ryggarna åt höger, bak på sep-brädan, vänster och runt runt så går det i ett enda virrvarr av händer och armar som flyger runt i luften. Fläktarna i taket snurrar åt samma håll, och när vi byter håll blir jag alldeles yr. Jag är helt slut. och märker inte att alla andra slutat snurra. De sitter upp igen. Som vanligt. Oj då, hehe, tänker man och vill smyga ut och inte finnas till mer när instuktören släcker lyset och det är dags för avslappning. Men jag låg kvar.
-Jag orkade ju inte resa mig.

Det var alltså mitt första Functional Moves- pass på Active idag..

Hej sängen.

Större bröst utan förändring

Har upptäckt att jag under hela mitt liv (ja så länge jag haft något som kan kallas bröst) trott att jag har haft strl A i bh storlek. Har tyckt att det inte varit nå vidare med bh-ar. Mycket bättre med sporttop, men den kunde man ju inte gå runt i hela tiden. Man tappar ju liksom formen och plattar till det lilla som finns. Jag känner mig ÖVERLYCKLIGT lurad då jag nu upptäckt att min rätta storlek är B. B-kupa. Är det inte fantastiskt? :D

Jag har alltså större bröst en jag trott. Och nu sitter de skönt. Skoj! Jag som hyberoptimist på alla områden har visst glömt bort denna lilla detalj.. Känns som en stor livsförändring! Haha

Inga planer

Stömmingsleken drar igång och inga planer existerar...
Det enda som e säkert är att G kommer imorrn och att vi ska äta nåt smarrigt tillsammans och att jag jobbar på lördag. Kanske blir nån spontangrej? Då brukar det bli bäst :)

Dusch och god natt nu.

Sätt igång!

Dags att dra igång inomhusprojekten!
Jag skulle vilja tipsa om att komma till Bergners Färgcenter, Nordsjö Idé och Design för att få experthjälp vad gäller golv och tapeter. Just nu har vi 20% rabatt fram till 11 Sept.

Titta in till mig :)




RSS 2.0