Det sista av vintern

Väntar nu på att G och hans familj ska komma förbi och hämta upp mig. Idag bär det av till stugan utanför Östersund för en skön vecka i bydalsfjällen! Jag hoppas att detta kommer vara sista gången det går att åka både utför och på längden, inte för att jag inte gillar det: Det är underbart, utan för nu längtar jag till våren.

Kommer ha kass mottagning och inte ha tillgång till nåt internet, så (sorry Joann, vet att jag lovat ett inlägg om dagen) kommer jag inte kunna uppdatera er förens jag kommer hem (Påskafton).

PS.
Måste bara tillägga att jag tänkt hela veckan att jag ska packa, men inte gjort det förens denna förmiddag. Lite samma stil som många känner igen när vi gick i plugget (Alla utom Karin). Men faktiskt så tror jag att packat det ja ska ha med mej och känner mej inte ett dugg stressad. Duktiga jag!

Puss o kram
Pettersson

Hinten om kycklingfilén

Så kommer man hem trött och slut efter arbetsdagen. Känslan är HELG men inspirationen är på 0. På bänken ligger en misstänksam tinad kycklingfilépåse. Jag känner i luften att min mor förväntar sig att jag ska förvandla detta innehåll till en fantastisk och delikat middag till familjen (Jocke har för länge sedan tappat tålamodet och stekt en Felix pyttipanna, och har redan lämnat huset vid dethär laget). Påväg hem sitter 2 föräldrar med hungriga magar och om de inte får mat när de kommer hem förvandlas de till monser!

Kan ni tänka er vilken pressad situation jag befinner mig i. Bäst att ta en tallrik fil och en banan och rymma till Karin! :D

Lägenhetsångest

Igår var jag och kollade på en etta i Söderhamn på Köpmangatan 16. Är så himla sugen på att ha egen mysig lya där jag kan ha mitt liv. Visst är det mysigt hemma, men har man en gång flyttat ut så är det svårare. Skulle vara så skönt att kunna gå eller cykla till jobbet istället för att åka fram och tillbaka till Bergvik. Men det var tydligen bråttom och man kan ju inte direkt impulsshoppa en lägenhet.. Även om det var en hyresrätt. Jag väntar och ser om jag får panik att bo hemma så får vi försöka lösa det med tält tills vidare, eller nåt..?

Man får tänka att man sparar pengar.

Vilka glasögon?

1 2
3 4

Vilka är bäst? Jag kan inte välja!

New stuff

Ina SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Nya skor och ny telefon på ingående!

VARFÖÖÖR??

VARFÖR snöar det när jag vaknar?
VARFÖR finns det inga snygga mobilfodral på nätet?
VARFÖR blir jag aldrig frisk?!

Skitliiiv!


Dags för utgifter!

...På ett roligt sätt. :)

Det är nämligen dax att köpa sig en ny telefon. Knapp 3 har bangat men kommit tillbaka, fast nu funkar inte 5:an. Lite irriterande när man ska skriva mess. Har haft min K700i i 3 år nu, så det kan väl vara tid för en ny.

Dessutom måste jag ha nya glasögon. Ser helkasst i mina gamla glasögon eftersom min syn förändrats så mycket under de 2 år jag haft dem. Har alltid linser nu, men det är ju kul att kunna variera sig.

I'm waiting for what everybody's waiting for LÖÖÖN!


Ingen har tid

Först har jag inte tid för jag måste hinna vara ledig, sedan har jag inte tid för att jag jobbar.
Hur gör man?

När har man tid...?

Drömmar

När varit ung, haft en karriär, tjänat pengar, rest överallt och har alldeles för många klackskor..
När jag har hästar, hundar, bil och familj..

Välkommen hem till mig!



Looking forward

Man har ofta massa saker att göra och jobbar tills man inte orkar hålla ögonen öppna längre. Men jag börjar fatta att man måste se allt positivt. Man FÅR ju i alla fall gå hem när man jobbat klart. Sen kan man se fram emot personer man kommer träffa, bra tv program, låtar, träning, saker man kanske ska köpa eller så kan man tänka på helgen :). Om man tänker efter har man massa saker att se fram emot i vardagen. Det måste inte vara en utlandsresa! (Även om det skulle vara det ultimata.)

Look forward, och längta till saker!

Upp som en sol, och ner som en pannkaka.

Åka skidor eller rida? var det första som jag funderade på när solen väckte mig i morse. Kvar i sängen skickade jag ett sms till Johan: "Kommer förbi och tar Elsa en sväng på förmiddagen om det är lugnt? :)"

Idag kände jag mig som en riktig livsnjutare. Solen sken och jag ville inte sitta av. Ville rida hela dagen! Volt på volt gallopperade vi och visst, jag fick slita, men så böjer hon ner huvudet och slappnar av. Det är sådana stunder man lever på länge. Problem verkar för en kort stund över huvud taget inte existera. Det var jag, hästen, solen och vintern.

Men nu är jag så slut att jag inte orkar tänka. Friidrotten. Jag säger såhär, det känns bra efteråt!
"Fredagsmys med Göran (tränaren)" i A-hallen är inte så mysigt som det låter...

Sov gott

Vårkänslor

Jag sprudlar av idéer och längtar till våren! Just nu går jag runt i mina lila-rosa plattå pumps och funderar på att renovera det nuvarande "spelrummet" i källaren till mitt nya tillhåll. På en stol i köket har jag suttit med benen i kors, rufsigt hår och glasögon och skissat på hur rummet ska se ut när det är klart. Tider av inspiration börjar ta form. Våren är påväg govänner.

Men så kommer en säsong igen, och strömmen går igång igen.
Och nätterna blir ljusa och jag känner och jag lever och jag mins...

Jag villbara "hit the street" med solglasögon och lyssna till fågelkvitter och ljudet av vänninnornas och mina egna högklackade pumps!

RSS 2.0