RESAN ÄR BOKAD!!!

När:                  27 september
Från:                Arlanda
Destination:   Costa Rica
Med:                Gustaf
Kostnad:         6000 /pers
Hemkomst:     ?
Tillstånd:         Smått förvirrad

Fullt ös?

Hos Gurra, där jag är nu, har jag äntligen tid för lite semester! Jobbet e slut och jag sitter mest framför tvn, solar, är ute på landet, äter mat och sover. Men har även hunnit med en enstaka joggingtur eller prommenad. Nu kan jag alltså kalla mig arbetslös, sysslolös, meningslös, medvetslös? Nja, inte det sista då, men detta känns lite konstigt. Ingen plikt som kallar...
Tur är väl ändå att vi ska resa. Jag har ju en plan för framtiden under en viss period i alla fall. Men sedan? Då äre dags, för de som blir kallade dagens ungdomar, att få tummen ur arslet och göra nåt med sina liv.

Idag ska jag ta sista rabiessprutan, shoppa lite i Skärholmen, cykla motionscykel och plannera resan framför burken hela kvällen. Gör inget. Det regnar ju ändå. Puss

118 800

Nu får den fanimej försvinna från mitt huvud! Dumma nedrans reklamlåt..

"180 800
superbillig nummerupplysning
via telefon
och sms"


Jag ser mig själv på en stor scen med skor som är höga så att de gör ont i fötterna fast man skiter i det, för man är så glamoröst snygg. Sjunger för full hals, publiken gungar... AAAH! STOPP

Jag orkar inte vänta...

Igår panikskrev jag ÄNTLIGEN ihop min feta spanskauppsats som jag sulle skrivit under sommaren för att få betyg i spanska steg 5. Den skulle vara klar innan skolan börjar igen för alla "småttingar". (Tänk att man alltid tycker att man är så gammal och att alla som är mer än ett år yngre är jättesmå. Men förra året då? Ja, jag tycker att jag vara lika stor då som nu... hmf. Vänta. Lina, tycker du att jag alltid vart liten då? :S ) Och när skrev jag klart den? 4 dagar innan! De är som på den gamla goda tiden när man satt med arbeten sent på fredagkvällarna och skickade in typ 23.45 när dead-line var 00.00.
Hur som helst har jag kollat mejlen minst 40 gånger idag för att se om Lurdes skrivit nåt om uppsatsen, men nej, Jag orkar inte vääääänta!

Näe. Måla. *zooooommm.....*

På riktigt



Med pojkvän, brunt hår, smala ben och leende ögon var hon bara där. Som förr.
På riktigt. <3

Fredag hos mig

Lite mat och ett hem. Det enda som behövs en lugn fredagkväll efter en rättså slitsam arbetsvecka.  Travelshanel visade Karibien- kryssning som utgick fån Costa Rica. Det kunde väl inte ha inträffat ett mer perfekt sammanträffande. Inspirerande bilder. :)
Mitt rum är täckt av papp och alla saker är i en enda röra. Väggen rakt fram är målad beige och jag har fått färg på strumporna. Undrar var jag ska sova nu. I soffan? Mellan mamma och pappa? Näe. I källaren kanske. Där är det mysigt och lite kyligt så man kan burra ner sig i täcket. Imorrn väntar först målning en gång till, sen blir det träffa tjejerna och bubbla, träffa Joann och njuta av att det är helg.

God natt folket

What goes around...

Sitter med alla kvitton och kikar på internetbanken för inkomster och utgifter. Jag har nyss gjort en ekonomisk sammanställning från studentkommittén förra året. Känns bra att få allt på papper och att vi lyckades få ihop det så bra! Vi sex tjejer kämpade rejält. Och nu har jag kommit en bit på verksamhetsberättelsen. Så chyst mot nästa kommitté om det finns skrivet hur man går till väga och hur det funkar när man planerar allt med studenten tycker jag. Skriver om koncept som höll och var uppskattade, men också om vissa saker som de kan göra bättre till nästa gång. När skolan drar igång ska jag träffa ordförande i elevrådet och hjälpa till att byta firmatecknare och intriducera den nya kassören. Sånt som jag aldrig fick hjälp med, utan fick lista ut själv. Detta ansvar ska ju vara roligt, inte döjobbigt!  

What goes around comes around

Vad som helst

D u   s e r   a n d r a   h a l v a n   a v   s o l e n   n ä r   d e n   s j u n k e r   i   v ä s t
J a g   s i t t e r   e n s a m   h ä r   o c h   u n d r a r   v a r   v i   h a m n a r   h ä r   n ä s t
N ä r   v i   ä r   p å   a n d r a   s i d a n   j o r d e n   f å r   j a g   t i d   t i l l   i n g e n t i n g
V i   s k u l l e   k l a r a   v a d   s o m  h e l s t !
J a g   s k u l l e   a l d r i g   s ä g a   n e j

Costa Rica- Voluntär

Nu har vi bokat ett ställe i Costa Rica där vi ska arbeta som voluntärer. Från 7:e nov till 30:e nov kommer vi hålla hus på Barking Horse Farm. Vi kommer där att bo tillsammans med en familj och jobba med att ta hand om djur och sköta en del odling, och såklart: rida! Har mejlat med en riktigt trevlig tjej som heter Liz och det verkar som att vi kommer få jättekul!

Bilder från Barking Horse Farm

                             

Nu återstår att hitta ett till ställe där vi kan vara under september.

Impulsköp

Skulle just berätta att jag köpt 2 klänningar och ett par skor på rea på Nelly.se (lite dåligt samvete kanske, men de var ju sååå snygga!) när Gurra berättar att han köpt: EN BÅT! IDAG?! Vad för ett inpulsköp är inte det? :O Och inte ringer han för att rådfråga sin kloka flickvän... näe, man får ett sms: Jag har köpt en båt.

Kära nån

Inredningsidéer

Idéerna bubblar. När jag kommer hem vill jag göra om så mycket i lägenheten. Jag vill inte tänka på att jag kommer vara pank då. Vi bortser från det, för jag vill drömma! :D

1. Lacka om golvet i hallen och vardagsrummet. Svart. Blankt.





















2. Liten fondvägg i hallen


3. Heltäckningsmatta i sovrummet


4. Fondvägg i sovrummet (fast i brunt)


5. Någon färgglad randig tapet i vardagsrummet...



















...med en stor tavla på hela världen


Sedan ska väggarna i hall vardagsrum och sovrum för övrigt vara helt vita för att behålla ljus även fast golvet är svart. Det blanka kommer reflektera ljuset så att det inte känns för mörkt. Jag drömmer!




...Eller?

Det regnar. REGNAR!

Suck...

Life's amazing!

Igår var jag på Stenö och solade och badade tillsammans med Filippa och Sofia. Så skönt att äntligen vara ledig en lördag. På kvällen var de sedan fest, som vanligt hos Lollo och Sara där även Filippa, Backman och KARIN var! :D Så skönt att hon e hemma igen <3. Sen kom Erika som jobbat till 21.30. Stackare... Massa folk på Olles och  kul att träffa lite gamla godingar :)

Idag består min dag av följande:

Kesella med mango och hallon

Bada i Bergviken



NJUT!

No matter



No matter what they do - let it go, let it go.
No matter what they say - let it go, let it go.
No regrets.


Jäkelskap

Ja. Jag cyklade fram och till baka till jobbet idag.
Ja. Jag är helt slut och har ont i rumpan.
Ja. Jag är nöjd med mig själv :)

Nu äre barnaskrik och jäkelskap på tv. Tredje delen av dessa jäkelskapiga liveteatrar. Skitroligt! Och nu är det helg och dessutom ska det bli fint väder imorrn.



Trevlig helg alla! :D

Español

Nu har jag suttit ett tag med min filmanalys på spanska. Jag gjorde inte klart spanska steg 5 under 3:an så har inte mitt riktiga slutbetyg heller :P skulle ju knåpa med detta under sommaren och poff, vart tog sommaren vägen?! :O Nu ska det i alla fall bli gjort med denhär kursen så att jag kan hämta ut mitt slutbetyg innan vi åker. Får mejla Lourdes på skolan och fråga vad mer jag ska göra..

Min högra arm gör förresten rätt ont sen igår. Avklarade andra etappen av vaccinationen och blev dessutom 1200kr fattigare. Förra gången kände jag ingenting. Konstigt. Vaknade flera gånger inatt av att jag råkade ligga på den armen. SYND OM MEJ haha. Nu får ja ge mig. Kunde vart värre såklart.



Sprunigt en liten runda och styrketränat efter. Känns bra. Till och med så bra att jag tänker låta bilen stå imorrn och cykla till jobbet! :)

Besos y abrazos por la gente!

Karin kommer hem!!


Jaaa! Hon stannade inte länge i Strömsholm. Karin var för grym för den utbildningen, hästskötargrejen. Skönt! NU har vi dej hemma igen :D hihi I helgen ska vi se till att hitta på nåt kul. Puss

Lite bilder

Norrflärke sommaren -09

 
                                                                 


I'm back

Efter en lång helg är jag tillbaka, både i Bergvik och på bloggen. Åkte till Övik i fredags efter jobbet och har varit tillsammans med älskade och hans släkt i stugan. Fest, bad, bus, loppis, god mat, spel, lerduveskytte, vandring och umgänge. Mysigt.
Bilder kommer :)

Läste mitt horoskop i ELLE och där stod att jag "börjar ta hand om mig själv  igen" och att jag känner mig målmedveten även fast inte konditionen är som den ska vara. Det bara slog mig att man faktiskt inte plågar kroppen av träning utan snarare tar hand om den. Inte för att jag tror på horoskop eller så, direkt, men jag fick ändå nån sorts pushning. Ikväll tog jag mig tid till ett yoga-pass. Jag är så trög att komma igåg nu sen jag var sjuk.. Peppa!!

Lillen åkte hem idag också. Nu är allt tomt och ensamt. <3

RSS 2.0