Ups and downs

Rubriken faller in i många sammanhang. Ups kan tex vara den otroligt roliga kvällen i lördags hos S och L tillsammans med fina vänner och utgång. Andra ups kan vara dom som blir när man travar på en häst, tätt följt av ett down så att Gurra hela tiden fick ont i röven... Igår red vi ut tillsammans på två av Johans hästar i Stråtjära följden blev idag träningsvärk för oss båda.
Idag red vi Lollos hästar i Söderala. Gurra hade Lollos stora dressyrhäst och, the biggest down of them all, ramlada av i galoppen. GUD VA RÄDD JAG VAR! Men Lollo va stenhård. Upp igen! :D haha. Han är rättså(?) oskadd och han tycker fortfarande att det är roligt att rida och ser de mest som en bra erfarenhet... skönt :) Jag fick dessutom träna på galoppombyten med hennes lilla vita prins. Jätteskoj! Jag är så himla stolt över G! Tror de va många av tjejerna på stallet som var lite avundsjuka, haha. De kollade efter honom som om han var den enda vita, och den enda av manligt kön, i en Afrikansk kvinnostam.

Som ni ser (eller inte ser) glömde vi kameran både igår och idag, men allt kanske blir roligare av att föreställa sig allt på egen hand.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0